Gündem

TURHAL’DA ARTERLER RENGÂRENK OLDU

TURHAL’DA ARTERLER RENGÂRENK OLDU
14-04-2021 10:19

 

Turhal’da arterlere dikilen farklı türdeki çiçekler bahar ayının gelmesiyle birlikte kavşak ve refüjleri renklendirdi.

Turhal Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen peyzaj ve çevre düzenleme uygulamaları Turhal’ı renklendirdi.

Turhal Belediye Başkanı İlker Bekler, daha yeşil bir Turhal için mevsimlik çiçek dikim çalışmalarının devam edeceğini belirtti. Başkan Bekler çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamada; “Kavşak ve bulvarlara dikilen binlerce mevsimlik çiçek bahar ayının gelmesiyle birlikte gün yüzüne çıkmaya başladı. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından yapılan çalışmalar sonucunda Turhal’ımızın kavşak ve refüjlerinde rengârenk görüntüler oluştu. Belediye olarak her zaman çevreye, yeşile önem veriyoruz, bundan sonra da devam edeceğiz. Peyzaj çalışması, bitkilendirme ve çiçeklendirme çalışmalarımız Turhal’ımızın tüm bölgelerinde devam edecek. Emeği geçen mesai arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Geçtiğimiz aylarda Turhal Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından kavşaklarda; süs lahanası ve hercai menekşe gibi farklı türlerde binlerce çiçek toprakla buluşturulmuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER